OBERT CADA DIA DE 13:00 A 24:00
**
L’any 1959, el matrimoni il-licità format per Andrés Iborra i Carmen Vicente va obrir el restaurant Elche. Era un bar restaurant situat al Poble Sec, que deseguida van començar a freqüentar artistes i famosos del món del espectacle, així com el públic assidu als teatres del Paral-lel. Els paisans de la Carmen, que assaborien les seves receptes familiars, no van trigar a reclamar-li els arrossos clàsics de la seva terra, i així el local es va convertir en el primer restaurant de Barcelona especialitzat en Paelles i Arrossos del Llevant. Amb el temps, la fama d’aquests arrossos va traspassar les fronteres del barri, i la ciutat va descobrir l’encant i el sabor de la cuina de la Carmen, al mateix temps que els dos fills, l’Eduardo i l’Andrés, anaven agafant les regnes del negoci. El Restaurant Elche és el resultat de la dedicació, durant més de cinquanta anys, de la familia Iborra, que va portar el sabor i la cultura culinària de la seva terra il·licitana. Més que un lloc de referència, és tot un temple per els adoradors dels arrossos, situat al cor del Poble Sec de Barcelona, a la popular zona dels teatres del Paral·lel.